Сгответе празнична агнешка дроб-сарма за 20 лева. Ето как...

 

Приготвянето на великденската трапеза е важен момент  за всяко българско семейство. В компанията на готвачът на „На Кафе"  Елица Котева, приготвихме апетитна агнешка дробсърма и проверихме - възможно ли е и как да напазаруваме икономично?

 

Целта на обиколката в магазина е да купим продуктите за дроб-сармата с възможно най-скромни средства.

 

С отпусната кесия взимаме килограм ориз, заменяме замразеният комплект с агнешка плешка. Кисело мляко, лук, чесън, моркови, джоджен, гъби и патлаждани. Количката е доволно пълна. Отправяме се пак към касата.

 

Вкусната рецепта на Елица и как да напазарувате икономично за празниците вижте във видеото.

 

Весели празници и наздраве!