Андонова и футболистът Дарко Тасевски очакват първото си дете. Бъдещата майка сподели...

След няколко доста тежки месеца в началото на своята бременност, лъчезарната Ромина Андонова гледа напред с желание, женственост и ентусиазъм към раждането на първото им дете с футболиста от „Левски" Дарко Тасевски. Ромина сподели, че ще бъде момиченце.

Детето е било планирано, но пък партньорите, които са заедно от 3 години, не са очаквали да стане толкова бързо. Сватбата ще почака до след раждането, защото Ромина каза, че не си се представя в булчинска рокля и с голям корем.

„Никога не съм се смятала за футболна съпруга", каза гостенката в „Почивна станция", като уточни, че „футболист" в днешно време се използва като нарицателно, както и „манекенка". В същото време 23-годишната Ромина се надява да стане и съпруга на македонеца, освен майка на детето му. Тя каза, че ще го подкрепи, където й да го отведе кариерата му – дори да е в Китай.

Стана ясно, че спорове между Ромина и Дарко Тасевски на патриотични тема се зараждат, но след това двамата винаги се сдобряват. Тя добави, че това, което й харесва, е че в Македония държат повече на семейството и традициите. Каквото трябва да се спазва като традиция, ще бъде спазено, заключи Ромина, допълвайки, че се разбира добре с родителите на футболиста.

По време на разговора в студиото бъдещата майка упражни и четенето на детска приказка на български и на македонски език. Тя каза, че продължава да следва в университет, но от юни месец ще спре да чете книги по химия и физика и ще започне да разгръща тези със съвети за кърмене и отглеждане на бебето.