Стартът на новинарски сайт стана другата причина за празненство...

Семейството на НОВА ТВ си има рожденик! Nova Play отбеляза своя двугодишен празник на бизнес закуска в компанията на топ рекламодатели и колеги.

 

От старта на новата медия през 2010-та година, потребителите нарастват лавинообразно. Сайтът може да се похвали с над 25 милиона гледания на видео материали и над 16 милиона посещения.

 

Nova Play е първата легална, безплатна видео платформа у нас. В него неограничено може да гледате всички продукции на Нова телевизия, по колкото пъти пожелаете.

 

Най-хубавото е, че вече няма значение къде се намирате – може да бъдете с любимите си ТВ водещи и герои, без значение дали сте на плажа, на ски или просто пийвате с приятели.

 

Nova Play не спази традицията и вместо да получи подаръци, поднесе на своите гости атрактивни изненади! Трима щастливци, изтеглени с жребий, получиха ваучери за реклама в медията!

 

Любимият сайт не беше единственият виновник за сутрешното тържество. Другият повод е стартът на новинарския сайт – Nova News, който ще стартира до дни!

 

Днес информацията е по-ценна от всичко, а бързият достъп до най-актуалните новини е неизменна част от динамичното ежедневие. Най-удобното е, че вече може да се забавляваме и информираме не само чрез телевизията, но и чрез модерните онлайн платформи и телефонни приложения!