Двойката обмисля и сватба, която вероятно ще бъде чак догодина...

Дичо и приятелката му Карина решиха да избягат от столичните горещини и се заселиха в Синеморец. Оказа се, че от години те прекарват летата си в романтична къщичка със зеленчукова градина и бар в морското селце.

Изпълнителят сподели пред камерата на „На кафе”, че обича да приготвя всякакви кулинарни изкушения за приятелите си. Половинката му също не се плаши от домакинската работа, но има и много силен бизнес нюх. Дичо споделя, че още от втори клас е започнал сам да приготвя пържени яйца и оттогава се е влюбил в готвенето. Вероятно е наследил нюха към кулинарията от баба си и дядо си, които са били професионални готвачи.

Поп певецът признава, че е вегетарианец, но това не му пречи да приготвя месни ястия за близките си. Той и Карина поддържат форма не само с чистия крайморски въздух, но и с тренировки всеки ден.


Двойката сподели, че вече е обмисляла да направи следващата крачкасватба. Това лято са Дичо и Карина получи предложение да се венчаят на красив остров. Наложило се обаче да откажат заради работата им в летния бар. Вероятно събитието ще се случи другата година, а Гала и Зейнеб вече получиха първите покани за него.

Целия разговор с Дичо и Карина гледайте на страница на "На кафе" в Nova Play.