Хороскоп за седмицата с астролога Даниела Евстатиева...

Седмичен хороскоп за 27 август – 2 септември


ОВЕН

Вие сте усмихнати, вие сте готови на компромиси и общувате с желание да се харесате на отсрещната страна. Определено така постигате повече. Не се отказвайте.
През последните дни от август следвайте линия на делника, не планирайте.  Проектите не са сред делата под ваш контрол. Заемете се с подобряване отношенията на работното място.
През уикенда сте в настроение. Търсите контакт предимно с близките си. Приятелите ще получат от вас признание или покана за отлично организирано празненство.

ТЕЛЕЦ

Търсите обществена изява. Нуждаете се от мнението на другите, за да се издигнете в собствените очи. Мислите повече какви са нуждите на вашите близки.
Предоставя ви се възможност за издигане в кариерата на 29 – 31 август, ако до момента сте работили усърдно и последователно. По никой начин не разчитайте само на късмета.
През целия период пропускайте емоциите, чувствата и увлеченията през цедка: опасност от неразумно поведение по отношение на партньорствата с частен или служебен характер.

БЛИЗНАЦИ

Продължава тенденцията, водеща ви към разширяване на контактите. Нуждаете се от повече познания. Пътуванията са само част от възможностите. Помислете дали да не пристъпите към обучение, преквалификация.
Събдата се е оттеглила в зоната на зрителите. Свободни сте да използвате дните според желанията и нуждите си. Проявете готовност да приемате съвети, но не издавайте източниците си.
Прекарайте уикенда, 1 и 2 септември, в спокойна атмосфера, сред близки и познати. Не пътувайте, откажете шумните светски изяви. По телефона или по мейла ще уредите важни срещи за следващата седмица.

РАК

Възрвръщате желанието си за работа. Още на 27 – 28 август ще се потопите изцяло в ангажиментите си как само вие знаете – педантично и дословно ще разнищвате всеки детайл.
Внимание! Не се доверевайте, не издавайте плановете си, не позволявайте да ви влияят. Решенията, взети под натиск, няма да ви свършат работа.
В началото на септември личните отношения се нуждаят от ухажване. Ще ги спасите от криза, ако още от 2 септември си планирате няколко ваканционни дни.


ЛЪВ

Действате по непривичен начин. Искате да се скриете от обществото, за да преживеете в усамотение и на спокойствие събития, предложения. Изработвате си стратегия.
Ни най-малко не сте се отказали да държите под контрол ситуациите. Промяна в подхода ви предоставя нови възможности за изява, посредством поддръжници и последователи.
Пазете се да не използвате чара си за заобикаляне на правилата. По този начин няма да постигнете целта, но определено ще задълбочите един конфликт в професионалното пространство.

ДЕВА

Трудна седмица. Подвластни сте на страстите си и забравяте да мислите разумно. Не излагайте на показ своите пристрастия. Владейте нервите си.
Не ви е нужно да сте заобиколени с много хора. Бързите промени в обстановката ви сварват неподготвени. Надявам се на 28, 29 и на 30 август да не се сблъскате фронтално с ревност и интриги.
Все така сте недоволни от финансите си, от отношенията си. Въпреки това, не допускайте рисково поведение на 27, 28 август. На 1 и 2 септември има опасност от инциденти, поради непредпазливост или прибързаност.

ВЕЗНИ

Големеете се, стремите се да изглеждате важни в очите на заобикалящите. Подобно поведение носи определен риск от неразумно изхвърляне или надвишаване на бюджета.
Стартирайте седмицата с едно добре обмислено начинание. Представете на 27, 28 или на 29 август пред висшестоящите или институциите своите разработки. Очаквайте много скоро одобрение, финансиране.
Не се колебайте да споделяте намеренията си със съмишленици и единомишленици. Уидендът определете за срещи с хората, които могат да ви бъдат полезни в работата.
 
СКОРПИОН

Вие сте пример за останалите как се защитава и отстоява позиция. Не се отказвате, не допускате да ви застават на пътя. Силна седмица за онези, които дирижират положението или заемат ръководни постове.
Настоявате да се работи новаторски, отказвате да вървите по утъпкани пътища. Мнозина от представителите на знака ще спечелят конкурс или признание.
Парите сами идват при вас. В 99 процента от случаите това е резултат от предходните периоди на усърдна работа. През уикенда намерете време да помислите за здравето си.

СТРЕЛЕЦ

Влече ви непознатото, непостигнатото. Уморявате се от суматохата на делника и с надежда поглеждате към близкото бъдеще, очаквайте обстоятелствата да ви позволят кратък отдих.
Започвате седмицата с мисъл за края й: ще се стремите възможно най-бързо да приключите с належащите финансови въпроси. Разколебани сте кой вариант да изберете. Към 29 август ще разполагате с по-достоверна информация.  
Не ви съветвам да избягвате разговорите с близките на тема “пари”. Вярно е, че те злоупотребяват с добрината ви, но е неразумно да си отваряте “втори фронт” на напрежение.

КОЗИРОГ

Отново сте потънали в документи и в процедурни въпроси. Предоставя ви се възможност да преразгладате свои минали решения и да ги актуализирате в синхрон с новите обстоятелства.
На 29, 30 и 31 август отново ще сте в настроение. Основната причина за това са по-добрите приходи. Получавате онова, което с месеци очаквахте. Направете подарък на близък човек. Скрепете връзката с пратньора.
Между 31 август и 2 сптември предпочетете да сте сред природата, в отпуска или на почивка със семейството си. Имате нужда да обменяте мисли и да кроите планове.

ВОДОЛЕЙ

Трудно отграничавате професионалните от личните отношения. Правите грешка, която може да се окаже проблем за кариерното ви развитие. Въздържайте се от емоционални изблици.
Трудно ви е да се съсредоточите върху желанията на близките си. Смятате, че преувеличат проблемите си. Умът ви е ангажиран с проекти, които целят подобяване на материалното положение.
На 29, 30 и на 31 август, както и на 1 септември не насрочвайте важни лични разговори. Дискусиите са източник на дразги, които могат бързо и лесно да прерастнат в  конфликт.
 
РИБИ

Планетните вибрации изваждат на показ черти от вашия характер, които близките и околните не познават. Всъщност, това е за вас шанс да се заловите с уреждането на въпросите които най-често отбягвате.
Съсредоточете усилията си върху професионалното. Дните от 27 до 31 август са подходящи за разговори и разисквания. Планирайте задачите си оттук до края на септември и началото на октомври.
В любовта намирате спасение и спокойствие, стига да сте се погрижили за постигане на разбирателство по важен семеен въпрос. Не си позволявайте дълги отсъствия от дома.

Даниела Евстатиева