"Удавете водещия" започва тази неделя, 9-ти септември, в 9:00 часа по Нова

Трябва ли да се криминализира празнуването на 9-ти септември – това ще е първата тема, с която започва предаването „Удавете водещия” с Любен Дилов – син.

 

През цялото време на предаването заплахата от „удавяне” на водещия ще бъде повече от реална. Зрителите ще бъдат приканвани да „удавят” Любен Дилов, в случай че не го харесват, не харесват събеседниците му, защитаваната от него теза или просто за забавление.

 

„В неделя сутрин по това време благочестивите християни трябва да са в черквата. Фактът, че някои от тях са избрали да гледат телевизия, значи, че са предпочели онази функция на телевизията, която държи населението в състояние на „постоянно развеселен идиот”, сподели в „Здравей, България” водещият за идеята на шоуто.

 

Той обеща зрителите да видят „забавен експеримент”, какъвто не е правен досега.

 

„Учудвам се от идеята на Иван и Андрей да продуцират мен и Кеворк Кеворкян, това е саморазрушително”, пошегува Любен Дилов.

 

„Удавете водещия” ще стартира ударно тази неделя – на 09.09, от 09.00 ч., когато първият събеседник, срещу когото Любен Дилов ще се изправи, ще бъде Кеворк Кеворкян.