Той дори се закле в децата си, че не изкарва пари от момичетата, които се явяват на конкурсите му...

"Аз не съм престъпник, аз съм потърпевш. Държавата ми е враг на мен. Това управление е едно такова тоталитарно, полицейско, с диктатура. Може дори за дишане на въздуха да те арестуват”, заяви Стоян Златния по време на гостуването си в „Карбовски: Директно”. Той допълни, че след станалото се чувства психически унищожен.

Припомняме ви, че през септември 2011 г. Стоян Златния е арестуван за склоняване на малолетни момичета към проституция. Той обаче е категоричен, че делото срещу него е поръчково и че свидетелите са били викани насила.

На въпрос на водещия Мартин Карбовски защо е само с два пръстена – нещо, което се случва за първи път, Стоян Златния отговори, че трябвало да се плаща на адвокати – агенти на полицията, които само взимат пари.

Във връзка с разпространено скандално видео, в което се вижда как Стоян Златния се опитва да събуе панталона на пияно момиче в дискотека, той отговори, че „няма нищо лошо и че това е „просто шоу”.

Това е клип, с който ние се забавляваме”, поясни Стоян и допълни, че това се е случило след проведен конкурс в столично заведение.

„Това е 22-годишно момиче, приятелка, бяхме цяла компания. Никой не свидетелства срещу мен. Всички са принудени от полицията”, категоричен е Златния.

Относно организираните от него конкурси, Стоян Златния призна, че никой не му е плаща нищо за организацията им. Отрича да са свързани с проституция. Допълва, че момичетата сами го търсят, тъй като се борят за изява.

В студиото на „Карбовски: Директно” Стоян Златния се закле в децата си, че не изкарва пари от момичетата, участващи в конкурсите за красота, които организира.

„Бих почерпил някого, но не бих взел”, заключи Златния и допълни, че има прекрасно семейство и държи на тях.

Целия разговор със Стоян Златния гледайте във видеото.