Кой ще застане един срещу друг на терена - вижте

В 19.00 часа таи вечер на националния стадион „Васил Левски”  започва Мачът на звездите, част от MTG United for peace. Тази година събитието ще подкрепят не само едни от най-големите родни и европейски футболни имена, но и звездите на X Factor – Рафи, Богомил, Sanny Alexa и Ангел и Моисей.

 

В Мача на звездите един срещу друг ще се изправят отборът на България, воден от министър-председателя Бойко Борисов, и тимът на MTG – шведската медийна група, собственик на Нова Броудкастинг Груп и Нова ТВ, начело с нейния главен изпълнителен директор Ханс-Холгер Албрехт.

 

На терена благотворително ще играят футболни имена като Христо Стоичков, Любослав Пенев, Илиан Илиев, Гошо Гинчев, Яри Литманен, Торе Педерсен, Видар Рисет, Ерланд Йонсен, Ян Ааге Фьортофт, Крейг Хигнет, Вив Андерсън, Брайн Дийн, Джими Картър и други.

 

Събраните от мача средства ще бъдат използвани за спортни стипендии за деца, лишени от родителски грижи, от цяла България.

 

Подробности гледайте от разговора на Павел Владимиров със спортния журналист на Нова Йоана Гочева, с Рафи, Моисей и Боги