Ивелина Прунова залага не само на красивата си външност, но и на ума си...

Момиче от Несебър получи прозвището „Несебърската Барби” и стана известна благодарение на участието й в протест срещу рушенето на незаконните постройки в Стария Несебър през ноември 2010 г. Тя е Ивелина Прунова и залага освен на красивата си външност, и на ума си.

Тя споделя, че е модел дълги години, но само от четири години у нас. Разказва, че е първата българка получила предложение от холивудски продуцент да се снима като двойничка на Памела Андерсън, но отказала заради клаузи в договора, които я притесняват.

Това, че я наричат Барби е ласкае.

„Дори хора, които не ме познават и не знаят, че това ми е прякор ме наричат така, което може само да ме радва, че така ме оприличават, защото все пак куклата Барби е най-красивата световно известна кукла”, разказва Ивелина. Допълва, че не е целяла умишлена прилика.

Ивелина е завършила психология във Великотърновския университет.  

Оказва се, че женската злоба никога не я е подминавала. Според нея причината за това е, че каквото и да правят някои жени, не могат да изпъкнат и това им е болезнената тема.

Две години след протеста срещу акцията на ДНСК за събарянето на незаконните постройки в Стария Несебър, Ивелина разказва за тогава, че въпреки, че се върнала от изпит рано сутринта, излязла да подкрепи съгражданите си.

До този момент Ивелина не се е замисляла за участие в обществения и политическия живот в Несебър. За сметка на това обаче, тя има вече участия в два музикални видеоклипа, снима фотосесии. Обяснява, че много често сама прави прическата и грима си и допълва, че за 15 минути е готова да застане пред апарат или камера

Освен това Ивелина обмисля да запише право и да търси реализация обединявайки го с психологията

Какво сподели още в интервюто си за Нова ТВ – гледайте във видеото.

Репортер: Цеца Алексова