Певицата сподели, че изключително много се вълнува за предстоящия си концерт на 22-ри ноември...

„Музиката у нас не е българска в момента. Чалгата не ми е пречела и не ми пречи. Музиката трябва да стане българска, както беше преди”, заяви Лили Иванова за „Карбовски: Директно” относно актуалното състояние на музиката.

Певицата призна, че в живота й, както и при всеки друг човек, е имало трудни моменти, но отказа да влиза в подробности.

„Това не е важно, важни са моите постижения на сцената”, подчерта Лили Иванова. По нейни думи няма нещо, което може да я обиди или да я засегне.

Певицата заяви, че човек не може да вземе, без да даде. Според нея максимата важи и за славата и допълни, че пътят й е осеян и с щастие, и с омраза, но омразата е по-малко.

„Забелязала съм, че хората, които притежават тази омраза, погрозняват. Физически те се обезобразяват от злоба”, сподели Лили Иванова и призна, че ги нарича „уродливи души”.

Относно предстоящия си концерт на 22-ри ноември в „Арена Армеец” певицата разказа, че „това е един много голям проект”, който й е бил предложен преди време и че приема поканата за големия й концерт като жест към нейното творчество и към нейните почитатели. Лили Иванова сподели, че вълнението, което изпитва сега, може да бъде сравнено единствено с чувството, когато имала концерт в парижката зала „Олимпия".

„Като те е страх от вълци, не ходи в торбата. Сложила съм си главата в торбата и това е”, така отговори Лили Иванова на въпроса дали не я страх да пее в толкова голяма зала.

Цялото гостуване на Лили Иванова при Мартин Карбовски гледайте във видеото.