Тяя очаква неизбежен сблъсък с така наречените “Златки”

Кристина Патрашкова стана третия  участник в Къщата на Големия ВИП Брат 2012. Тя стана единствения съквартирант, който беше обявен предварително.

“Най-големия ми враг са така наречените Златки”, признава главният редактор на вестник „Галерия”. Кристина Патрашкова се занимава с журналистика повече от 20 години, за които се налага като критик на властта у нас. Сред емблематичните й интервюта се нареждат тези със звезди от ранга на Шарън Стоун и Франсис Форд Копола.

 

Твърди, че за пръви се е почувстала известна, когато започва да коментира VIP Brother.  “Смятам, за съжаление, че продължаваме да бъдем държава на Златките, а аз се чувствам техен кръстник. Те са момичета, които не са извършили нищо смислено в живота си, не са постигнали нищо с усилия, а се интересуват само и единствено кой ще е поредният им любовник, кой ще им купи следващата кола и т.н.”, коментира Патрашкова.

 

В Къщата тя очаква неизбежен сблъсък с така наречените “Златки”. “За мен войната на световете е сблъсък на различните манталитети на хората”, признава журналистката.