Как бяха облечени звездите при представянето на „Пистолет, куфар и три смърдящи варела”...

Ако в Холивуд има утвърден протокол за облеклото, подходящо за филмова премиера, то у нас върлуват свободни интерпретации по темата. Общо взето всеки носи, каквото си иска. Диапазонът е изключително широк – от мини коктейлни рокли до обикновени тениски и джинси.

 
На премиерата на най-новия роден филм „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” екипът на Club News срещна топ модела Ирен Онтева и най-добрата й приятелка, която от скоро е с тъмна коса. По елегантност и осанка момичетата умело конкурират дори холивудските си колеги.
 
Нестандартно модно решение за филмовата вечер бе избрала Мерлин Арно. Цветовото съчетание между корал и горчица на тоалета й е смело и атрактивно.
 
Младата актриса Рая Пеева енергично се разходи по червения килим в тоалет в нюанс на пепел от рози. Добре че по него имаше воали, за да се различава от нощница.
 
И ако дамите масово бяха заложили на универсални рокли, то мъжете се стараеха да бъдат неглиже. Део, например, бе злаожил на скъсани дънки и официално сако. Актьорът Георги Кадурин беше облечен по идентичен начин. На Ивайло Захариев явно му е било топло и дори не облече своето сако, а го държеше в ръка. Един от сценаристите на лентата - Естер Симеони и гаджето й Явор Веселинов, явно са повлияни от ретро вълната.
 
За разлика от тях Ан Джи съчета в тоалета си топ актуални, ярки тенденции. Водещият на премиерата Влади Въргала се пошегува, че ще си ушие вратовръзка в същия цикламен цвят.