Бивш футболист, природозащитник, астролог, геймър и учителка ще мерят сили в готвенето

Изключително разнообразeн ще бъде списъкът с домакини следващата седмица в „Черешката на тортата – ти си звездата”. На масата ще седнат природозащитник, бивш футболист, астролог, геймър и детска учителка.


Първият, който ще посреща гости, е Ралица, активен природозащитник и закрилник на бездомните кучета и всички животни. Тя ще приготви за гостите си автентична турска кухня, а те от своя страна ще се отпуснат, ще танцуват и ще се забавляват истински.


Топката във втората вечер ще бъде подадена на бившия футболист Стоян, който ще докаже, че футболистите са не по-малко добри кулинари. На масата ще преобладава гурме кухня, а основното ястие ще предизвика силни и полюсни емоции – рулото от заек сериозно ще разстрои някой от гостите, а други – ще си оближат пръстите.


В сряда своите умения в кухнята ще доказва астрологът Краси. В първия ден от коледните пости тя ще сервира 5 салати, а гостите ще останат без думи заради липсата на основно. На финала, нестандартен прочит на приказката за Хензел и Гретел ще предизвика остра реакция у някои от участниците.


Цяло печено прасе ще посрещне гостите в четвъртък, когато домакин ще бъде геймърът Дамян. Гледката ще събуди апетита у едни, а други – буквално ще разплаче.


Финал на седмицата ще постави детската учителка Соня. Вечерята ще е с вкус на Италия, гостите ще запеят, а победителят ще спечели плакет и още нещо...


Насладете се на вкусна вечер с интересни домакини само в „Черешката на тортата – ти си звездата” от 12 до 16 ноември от 17.00 часа по Нова телевизия.