Общо 164 292 лева раздаде тази седмица предаването „Национална лотария“

Тази седмица освен деветимата щастливци, които бяха избрани да участват в предаването „Национална лотария”, за да вземе своята награда в студиото се присъедини и Мартин Данов. Той ще се радва на своите 100 000 лева от най-голямата моментна парична печалба от билета на „Национална лотария” – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. 


За Мартин Данов големият късмет се усмихва точно на рождения му ден, когато получава от близък за него човек билет на „Национална лотария” като подарък. 


„Чувството е наистина страхотно, пожелавам на всички да имат късмета, който имам аз“, споделя Мартин. Той е преподавател по испански език, а първото нещо, което ще направи със спечелената сума, е да купи подаръци на своите близки.     


В първата игра на шоуто „Щастливата монета“ за чисто новия испански автомобил играха трима мъже – Йордан Йорданов, Мариан Тодоров и Искрен Димов. Късметът се усмихна на 18-годишния Мариан от Стара Загора


„Имах предчувствие, че ще спечеля точно аз“, споделя късметлията след края на играта. 


В момента Мариан кара шофьорски курс, който скоро трябва да завърши, като след това може  спокойно да се наслаждава на своята спечелена награда. 


Във втората игра „Сейфове“ на „Национална лотария” участваха Анка Маркова от Свищов и Катерина Соколова от Кюстендил. Участничката от Свищов зарадва водещия Захари Бахаров и всички останали участници с руската песен „Славей“. Анка се оказа и голямата щастливка, която ще се радва на 24 000 лева от „Национална лотария”. Тя достигна до края на играта и имаше възможност да удвои своите 12 000 лева. Спечелените пари 72-годишната Анка ще вложи в образованието на четиримата си внука. Другата участничка – Катерина, е на 19 години и в момента е студентка по медицина в София. Билетът - подарък от баба й, й донесе сумата от 750 лева.


Строителният техник Валентин Иванов от Велико Търново спечели 12 500 лева в игата „MEGA JACKPOT”. Паричната награда Валентин ще вложи за начален капитал на собствен бизнес. 


Подарък изненада - малка гайда, получи водещият Захари Бахаров от Стефка Чакърова, която спечели 4 500 лева от играта „Сейфове“ на 4 май.  


От играта „Специален шанс“ своята награда от 2000 лева получи Гергана Костадинова. 


Тази седмица общата сума раздадена в предаването Национална лотария е точно 164 292 лева.  


Изненадите от „Национална лотария“ не спират - в периода от 11 май до 8 юни всички участници ще могат да спечелят два нови испански автомобила в „Специален шанс“. На първия автомобил ще се радва „Най-големият късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през периода на специалната игра. Вторият автомобил ще отиде при „Най-големия карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 11 май до 8 май, ще има възможност да обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов испански автомобил от „Специален шанс“.