Страстите от изборите не са отминали, смята депутатът от ГЕРБ, неречен "на галено" от Волен Сидеров

Политическите скандали не са нещо ново на сцената на управляващите в България. През изминалата седмица обаче станахме свидетели на нов етикет – господата да се наричат с галени форми на малките си имена.

 

Депутатът от ГЕРБ Георги Андонов, който започна втория си мандат в Народното събрание, не помни досега в пленарна зала да е имало обръщение като това, което направи по негов адрес Волен Сидеров. По време на разгорещените дебати за новия кабинет лидерът на „Атака” се обърна към представителя на бившите управляващи с „г-н Гошо”.

 

„Самата ситуация досега беше доста показателна за напрежението, което цареше по време на избора на новото правителство. Аз лично не се обидих за цялото това нещо”, коментира Андонов в „Събуди се” и си обясни отношението на Сидеров с желание да омаловажи отправения от него упрек към националистите, че с ДПС се превръщат в скачени съдове.

 

Политическите страсти от предизборната кампания все още не са отминали, смята народният представител. „Бяхме свидетели на една нестандартна кампания и по начина на провеждане и по посланията, които се изпращаха към избирателите. Не беше сблъсък на идеи, а на компромати, флашки и т.н.”.

 

Целия разговор с Георги Андонов можете да гледате във видеото.