Лекарите от "Св. Анна" отбелязват влошаване на състоянието му през нощта

Състоянието на 6-годишното дете, което пострада при тежката катастрофа на „Цариградско шосе” продължава да е критично. Това заявиха лекарите от болница „Св. Анна” за „Здравей, България”.


„За съжаление, отбелязваме известно влошаване в общото състояние на детето през нощта. От факта, че през последното денонощие получи повече от 4,5 литра кръв и кръвни продукти, настъпва известно смущение в кръвосъсирването. Това наложи допълнително да се прави консултация през нощта с нашите хематолози. В момента е овладяно кървенето, но продължава да бъде тежко състоянието”, обясни медицинският директор на болница „Св. Анна” - д-р Карафезов.

 

От "Пирогов" също дадоха инхормация за Новините на Нова. Мъжът, чийто далак беше изваден, от вчера вече диша самостоятелно, а днес вече е в стабилизирано състояние.

 

Припомняме ви, че шофьорът на таксито, който уби едно момиче и рани още 11 души на автобусната спирка, е привлечен като обвиняем. Той е шофирал с 1.89 промила алкохол в кръвта. Ако бъде признат за виновен, може да получи от 5 до 15 години затвор.

 

Повече подробности ще намерите във видеото.