Промоцията на третия албум обаче предизвика феновете на основната й съперничка Мадона

Лейди Гага не престава да изненадва феновете си с нови идеи за промоцията на третия си албум. Същите тези идеи обаче лазят по нервите на феновете на основната й съперничка Мадона, пише в.
"Фигаро".


В началото на рекламната кампания за третия си албум "ARTPOP" Лейди Гага изчезна за кратко от социалните мрежи, но после се завърна с гръм и трясък. 


Тя рекламира албума си с гола фотосесия за сп. "V", като доказа, че е свалила килограмите, натрупани в последната фаза на прекратеното си преждевременно заради здравословни проблеми турне. 

 

Сега Лейди Гага представя и първия сингъл от албума, озаглавен "Applause", който разказва за емоциите на твореца в края на шоуто. 


На обложката на сингъла певицата се появява дегизирана като Пиеро от италианската комедия, с лице в бяло и с ярки сини, зелени, жълти и червени тонове около очите и устата.


Снимката потресе феновете на Мадона, защото Кралицата на попа позира именно като Пиеро на обложката на диска си "Girlie Show" през 1993 г.


Мадона редовно обвинява Лейди Гага в плагиатство. Новият сингъл на Лейди Гага излиза на 19 август. На 1 септември пък може да се поръча новият албум на певицата и да се сваля приложението за смартфони, свързано с него. 


На 11 ноември се очаква Лейди Гага да пусне в продажба третия си албум.