Това ще става чрез новото мобилно приложения на платформата Nova Play на Нова ТВ

Зрителите ще могат да гледат любимите си предавания на мобилното приложения на платформата Nova Play. То е напълно безплатно и без необходимост от дълги и сложни регистрации.


Удобството да си в компанията на „Господари на ефира” или обаятелната Гала, докато пътуваш в автобуса сутрин, е безценно. Или пък да си припомниш магическите моменти от талантите на X Factor в момент на скука.


Изключително удобно е направено като функции за нашите потребители, за да могат бързо и лесно да достигнат до всяко едно видео”, обяснява Елена Колева - мениджър „Интернет проекти” на Нова телевизия.


Актуалните новини, искрите, драмите на ВИП Съквартирантите в Къщата, острите въпроси на Венета Райкова и още десетки неща ще намерите в таблета и телефона си напълно безплатно, само на един клик разстояние.


„Стремежът на Нова е да бъде на всеки един екран. Тъй като все повече хора консумират видеосъдържание. В Nova Play могат да се гледат допълнителни и екстра кадри за всяко едно предаване. Има бекстейдж сцени на X Factor”, допълва още Елена Колева.


Инсталацията е лесна. От таблета или телефона трябва да намерим съответния за операционната система интернет магазин и да свалим приложението Nova Play.