Всеки, който повярва в късмета си, може още днес да сбъдне мечтите си

Две дами успяха да открият надпис с печалба от 50 000 лева в билетите на Национална лотария – „Лото +“ и „Сделка или не“. 


Първата се казва Иванка Танова от Пловдив. Нейният най-щастлив ден се оказва петък 13-и, когато случайно решава да си купи билети на Национална лотария – „Лото +“. Тя работи на бензиностанция, но в същия ден закупува своя късметлийски билет от своя колежка в родния си град. 


„Закупих общо два билета в този ден, от първия не спечелих нищо, но нещо ме накара да си купя още един и той се оказа печеливш“, разказва 32-годишната дама. 


Със спечелената сума от 50 000 лева, Иванка ще зарадва семейството си и голяма част от нея ще вложи в свое ново жилище.


Другата голяма късметлийка е Кръстина Димова от с. Градина, община Първомай. Нейното име й носи големия късмет точно на Кръстовден със знака „звезда“ на сумата от 50 000 лева върху билета „Сделка или не“. 


„На именния ми ден пътувахме заедно с баща ми към Първомай. По пътя спряхме на бензиностанция, откъдето той купи два билета - в първия нямаше печалба, а вторият ни донесе 50 000 лева от билет „Сделка или не“, развълнувано споделя Кръстина. Тя допълва още: „Никога не съм предполагала, че ще спечеля такава голяма сума. Досега съм попадала само по малки суми. Когато видяхме цифрите на билета, се спогледахме двамата с баща ми и не бяхме сигурни дали е истина. Обадихме се по телефона и тогава се разбра, че наистина сме спечелили“. 


Кръстина е благодарна на Господ, че точно сега им изпраща голямата сума, която ще бъде от огромна полза за семейството й


Ако искате и вие да спечелите, печалби за над 32 милиона лева ви очакват в билетите на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си", "ТВ мечта", „Сделка или не“ и „Лото+”. 


Всеки, който повярва в късмета си, може още днес да сбъдне мечтите си!


Допълнителна информация за „Национална лотария”: 


Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG,
касите на EasyPay и FastPay, офисите на Internity, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo и SDI брокер.