На 12 октомври ще видите и Марин Марковски, Милко Калайджиев и Момера Пенчева

Милко Калайджиев кани Сашо Диков в свиленградския край, за да го опознае и... обикне. Как тече животът на легендарния поп-фолк изпълнител извън сцената и кои кътчета пази само за себе си и семейството си? Баткото на всички пиленца в пространно интервю.

 

Помните ли Атанас Генчев? Мъжът, който жертвоготовно се отзова на помощ при ужасяващата катастрофа до Бяла преди 7 години. Тогава загинаха 18 души и ако не беше смелостта му, може би цифрата нямаше да е същата. Каква е съдбата на героя и има ли ненаказано добро?

 

Стажанта отново по коридорите на Народното събрание в търсене на близки срещи от парламентарен вид. Прями въпроси, очакващи прями отговори. Кой се осмели да застане пред камерата на Диков тази седмица?

 

Президентът отново в ДИКOFF. Интервю от първостепенна важност. Има ли представа държавният глава какво се случва по високите етажи на властта? Росен Плевнелиев се изправя пред въпросите на Стажанта.

 

Има неща, които не можем да си обясним. Такъв феномен е лечителката Момера Пенчева. Жената с рентгеновите очи ни кани в дома си, където са се случвали стотици чудеса – парализирани са прохождали, слепи са проглеждали, терминално болни са получавали изцеление. Но има ли изцеление за България и от какво боледуваме?

 

Адвокат Марин Марковски в студиото на ДИКOFF. Как се чувства след тежкия пътен инцидент, който без малко да отнеме живота му? Първото интервю на Марковски, след като е успял да се възстанови от катастрофата. Какво има да каже за съдебната система прочутият юрист и омръзна ли му това „адвокат на дявола”?

 

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия. Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис