Не пропускайте поредния епизод тази вечер - само по Нова

Във вторник вечер от 21:00 часа в „Ол инклузив“ по Нова ТВ отново ще се насладим на перфектен микс от музика и танци, брилянтни актьорски изпълнения и впечатляващи циркови номера.

 

За да ни болят коремите от смях, ще се погрижи добре познатият актьорски състав. Ще видим как съседите Кирил и Евстати (Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков) се справят с живота в седми микрорайон – с микрозаплати, но с макрожелания.

 

Ще се запознаем с двама манекени на мъжко бельо, покорили световните модни подиуми - Делян и Щерьо (Герасим Георгиев–Геро и Румен Угрински). Ще се срещнем с диригента Стефан (Рядков) фон Караян, който дирижира дори дирижабли. Той ще ни представи един специфичен хор, наречен „Нощна смяна“. Ще видим и какво се случва един обикновен ден в един обикновен  магазин за един лев. Ще се посмеем и с поредния епизод на сицилианския игрален филм „Урунгелите на Чарли”, където – о, чудо – чичо Чарли ще се жени.

 

Ще онемеем пред уникалните номера и на цяла плеяда артисти. Цирк „Балкански“ ще ни смаят с тяхното вълшебно огледало. Носителката на "Икар" за най-добра циркова актриса, ослепителната Софи Такиева ще ни покаже, че може да върти целия свят около ханша си. За нея Алфредо Торес би възкликнал: „По-малько ханш!”. Ще се запознаем с огнените Виктор Николов и Снежи Михова от трупа Fire Soul. Quick Hands Project – двама души, с които белота е абсурд – ще ни представят най-сложния номер с карти на света.

 

Любимецът на публиката Рафи ще направи телевизионната премиера на чисто новото си парче „Не ме разбра“. Ще ни накара и отново да си тананикаме „Усмивката“ на „Трамвай №5“. За танците пък ще се погрижат хората, които са по-пластични  и от пластичен експлозив - стрийт денсърите  от The Center.

 

Всичко това ни очаква във втория брой на „Ол инклузив“ във вторник от 21:00 ч. по Нова телевизия.