Какви са те - гледайте тази вечер в 20 часа по Нова

Тази вечер от 20:00 часа певицата Райна, която единствена поддържа мира с двата лагера, ще стигне до нови открития. Изпълнителката не подозира, че някои от Съквартирантите изсипват множество обиди по неин адрес и днес тя ще остане истински изненадана от наученото. 

 

В изповедалнята Райна ще получи възможността да слуша в продължение на 15 минути коментарите на участниците. Как ще приеме думите и дали ще влезе в конфликт със Съквартирантите, ще разберете в епизода по Нова ТВ.

 

Довечера Big Brother ще се опита да разведри Съквартирантите, като ги изпрати на пазар с новата седмична мисия „Отгатни и преглътни“. На импровизирана поточна линия ще се появяват различни хранителни продукти, които участниците ще трябва да познаят. 

 

Киро и Денди ще трябва да помагат на останалите Съквартиранти в предизвикателството, подсказвайки им имената на храните с определени думи. Колко продукта ще познаят звездите и дали ще се сдобият с пълна кошница за пазаруване, или ще останат с празни ръце, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ. 

 

В сряда вечер по време на номинациите „очи в очи”, Съквартирантите окончателно свалиха маските, изразявайки насъбралите се обиди и огорчения. След моментите на откровение между звездите, бяха излъчени имената на Маги Желязкова, Киро Скалата, Денди, Златка Димитрова и Златка Райкова. Петимата номинирани ще трябва да се постараят повече от всякога, за да спечелят зрителите, малко преди наближаващия финал на Big Brother All Stars 2013.