Златка Райкова най-сетне разговоря с любимия си по телефона

Най-емоционалният участник в Big Brother All Stars 2013 безспорно е Златка Димитрова, която не скри радостта си от подаръка, подсигурен от Златка Райкова - телефонен разговор с любимия й Миро. 

Щастлива от факта, че най-накрая имат възможност да разговарят, в епизода във вторник вечер Златка се поинтересува от подготовката за коледните и новогодишни празници. Тя напомни на своя любим за коледния си подарък, а той от своя страна я помоли да се държи по-уравновесено и да не приема неприятностите в Къщата по толкова емоционален начин.

Романтична вечеря за двама е изненадата, с която Златка Райкова изненада Финдо. Вместо да я сподели с някоя от дамите обаче, фитнес инструкторът избра за компания своя най-добър приятел в Къщата – Лео.

Двамата се насладиха на обилна романтична вечеря пред погледите на останалите Съквартиранти. След като хапнаха добре, те се впуснаха в разговори за любов и романтика. Като представители на силния пол, които искрено обичат жените си, те отправиха апел към всички влюбени хора да уважават партньорите си и да не им изневеряват.

Какво още се случва в Къщата - гледайте в следващите епизоди на Big Brother All Stars по Нова ТВ.