Групата поискала пет лимузини за престоя си, опитали и от националната ни кухня

"Скорпиънс" излизат тази вечер пред българските си фенове в Зала "Арена Армеец". Германската банда пристигна снощи в София и ще си тръгне от България утре.

 

Пет луксозни лимузини за петимата музиканти в групата. Това е било първото условие на членовете на германската банда, които са били ескортирани с тях до хотела им в София. В колите бяха качени над 20 куфара личен багаж.

 

"Скорпиънс" пристигнаха с частен полет от Букурещ, а шоуто им в "Арена Армеец" тази вечер е последното им за годината. За Коледа петимата ще бъдат със семействата си, а феновете ще ги видят отново на голям концерт през март в Испания. ВИП Новините научиха, че "Скорпиънс" са вечеряли в етно ресторант в София, опитвайки от националната ни кухня.

 

Репетициите на бандата са започнали още в 10 часа тази сутрин, а в гримьорните на звездите ще има биомармалад, хлебчета, плодове бяло и червено вино. Единствено фронтменът Клаус Майне ще пази безалкохолен режим заради строгата хигиена на гласа си.

 

„Скорпиънс" са една от най-популярните групи в света. Имат 19 студийни албума. Албумът им „Crazy Wolrd” остава общо 73 седмици в Билборд 200. Тяхната песен „Wind of Change“ е символичен химн на политическите промени в Източна Европа в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век, както и един от най-продаваните сингли в света с общо над 14 милиона бройки.