И още от печата - Издирват Бисеров

МВР издирва под дърво и камък Христо Бисеров, информира „Стандарт”. Съдът го обяви за изчезнал, след като за втори път бившият зам.-шеф на парламента не се яви на делото срещу Октай Енимехмедов. По клетките на GSM-ите ще бъде установено къде се намира ексдепутатът, обяснили полицаи.

 

Арестуваха 20 бандити, налагали с бухалки длъжници, съобщава от първа страница „Монитор”. Рекетьори давали заем срещу 435% лихва, пише вестникът. Според публикацията син на бивш общински съветник е управлявал финансовата къща, която правила оборот от 1 млн. лева месечно само от лихви по заемите.  

 

Еврокомисията глоби България с 3,4 млн. лева за рекламни договори в земеделието е водещата тема на в-к „Сега”. По времето на Мирослав Найденов агроведомството е нарушавало грубо законите за обществените поръчки и за конфликт на интереси.

 

Депозитите на държавните фирми пак са в Корпоративна търговска банка, пише „Капитал”. Вицепремиерът Даниела Бобева обяви спад в концентрацията на държавните пари в конкретни банки, само че промяната идва от сделка с облигациите на енергийния холдинг и държавните предприятия отново имат най-много пари в КТБ според публикацията.

 

Ето и други водещи теми от днешната преса:

 

„Телеграф”: Раждай бързо, че мачът почва

 

„Преса”: ВВС ползвани като таксита

 

„Репортер”: ГЕРБ подменили администрацията

 

Пълния преглед на печата можете да проследите във видеото.