Съоръжението се намира по пътя Варна-София, близо до град Омуртаг

Потребител на рубриката „Моята новина” ни изпрати снимка на мост в окаяно състояние. Съоръжението се намира по пътя Варна-София, близо до град Омуртаг.

 

Следващият сигнал е от Варна. Зрител ни е изпратил снимка на опасна автобусна спирка. Покривът й е целият изгнил и е в окаяно състояние, намира се на сто метра от жп гарата. „През лятото ще е голяма атракция за туристите, ако дотогава не е паднала и не е убила някой, който чака автобус. Надявам се, че ще засегнете тази тема”, се казва в сигнала.

 

Следващата снимка е на детска площадка между ул. "Дебър" и ул. "Дечко Йорданов", която от години е превърната в паркинг. 

 

Получихме и сигнал за строителство до самия бряг на морето. Обектът се намира в района на Варна, местност Фичоза (КЗ "Прибой"), точно под комплекса от бунгала "Райски кът". Според информационната табела това ще бъде "комплекс сгради за сезонно обитаване", с паркинг естествено. Има си разрешително за строеж (пак според табелата). Зрителят се пита какво е законовото отстояние за строеж спрямо брега на морето? 

 

Очакваме и вашите сигнали в "Моята новина".