В Софийска районна прокуратура се водят още две досъдебни производства към Бисер Миланов

Бисер Миланов, известен с прякора Петното, остава за постоянно в Aреста. Това реши Софийският районен съд. Миланов е обвинен в закана за убийство, отправена към жена по време на протест.

 


Адвокатът му се усъмни в показанията на свидетелите, които разказват за отправените към жената заплахи. Съдът обаче подкрепи искането на прокуратурата Миланов да остане в ареста.
Освен заради заканата за убийство към Боряна Георгиева, Миланов остава в ареста и заради съдебното си минало. Според съда въпреки 7-те си присъди и това че е лежал в затвора, Бисер Миланов не се е поправил. Има утвърдени престъпни навици и може да се укрие.


Самият Миланов се защити като коментира, че думите с които се твърди че е заплашил Боряна Георгиева не са точни. Не бил казвал през юли: „Ще ти откъсна главата бавно и мъчително”, а и ако го е искал досега е можел да го направи.


Призна, че спор е имало за ключ от тоалетна, но той просто си напарвил майтап. Според адвоката на Миланов, Боряна е жена на Тихомир Георгиев- Боксьора.


И близките на Миланов и самият той са сигурни, че цялата акция е за да се прекърши политическото му бъдеще.


Пред съда Миланов обяви че дори имал записи доказващи, че в онези летни дни Боряна не се е страхувала от него. Дори за адвокатът му обаче те остават тайна - засега.


Повече по темата гледайте във видеото.