Още шокиращи човешки истории очакват зрителите следващите вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по Нова

Стартът на втория сезон на документалното риалити „Съдби на кръстопът” по Нова ТВ предизвика голям зрителски интерес. Предаването започна с излъчване три пъти седмично и зрителите могат да гледат разстърсващите човешки истории по действителен случай всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа по Нова. 

 

В следващите епизоди ще видим още три трогателни истории, които могат да се случат на всеки един от нас.

 

На 18-и февруари, вторник, "Съдби на кръстопът" ще ни развълнува с историята на млада майка, която съсипва брака си заради непознат, очарователен мъж, в когото се влюбва. 30-годишната Ина е истински омаяна от чара на 33-годишния мачо, който има две деца от предишен брак. Ина действа спонтанно и разбива своето семейство. Тя изоставя съпруга си Калин и се премества да живее заедно с децата при новата си любов Мартин. Инструкторът обаче не отговаря на очакванията й за стабилно семейство и флиртува с всяка хубава жена на работното си място. Ина осъзнава грешката си твърде късно, а съпругът с разбитото сърце не е сигурен, дали може да й прости. Съдбата на Ина е заложена на карта и тя може да загуби дори и децата си. Какво ще направи съкрушената жена и дали ще успее да запази поне децата си, ще разберем във вторник, 18-и февруари, от 21:00 ч. по Нова телевизия.

 

В сряда, на 19-и февруари зрителите ще станат свидетели на една напълно шокираща история, свързана със семейство Койчеви от Враждебна. Голямото семейство на Йордан и Христина живее задружен живот с 6-те си деца във фамилната им къща. Новината, че Миглена - бременната съпруга на най-големия брат в семейството, преди време е прекарала една нощ с бащата Йордан, шокира всички вкъщи. Койчеви са във война! Потърпевшият Стойчо изгонва младата си съпруга, бременна в 6-тия месец, а майката Христина е срината. Чие е бебето, има ли непростими грешки и ще успеят ли Койчеви да излязат от шока, за да продължат живота си наново? - това ще стане ясно в "Съдби на кръстопът" на 19-и февруари от 21:00 ч. по Нова! 

 

На следващия ден, в четвъртък, 20-и февруари, ще станем свидетели на отчаяната борба на една майка от Перник, която се опитва да спаси дъщеря си от престъпната компания, в която е попаднала. Историята е за 15-годишната тийнейджърка Силвия, влюбена в криминално проявен младеж на 19 години, който все повече я завлича към дъното и я прави съучастник в престъпление. В пълно отчаяние самотната майка търси помощта на институциите и не спира да се бори... Ще успее ли да спаси своето дете, преди да се окаже твърде късно? - това ще разберем в четвъртък, на 20-и февруари, от 21:00 ч. по Нова телевизия!