В предаването ще видите още Мария Илиева, Пламен Стоянов-Дамбовеца и Николай Велков

Стажанта продължава с броденето в парламента и става неволен свидетел на всичко, което се случва в него. Няма пощада за клетия Стажант. Вот на недоверие, скандирания „оставка” и задочни политически престрелки.

 

Магнетичната Мария Илиева гостува на Сашо Диков. Тя не дава много интервюта, но когато реши да говори, със сигурност има какво да каже. Талантлива, красива, лъчезарна – с нейното присъствие в ДИКOFF стилните играчи в студиото стават двама.

 

Четири години по-късно – какво се случи с шумния „Октопод”? Ексклузивно интервю с Пламен Стоянов, по-известен като Дамбовеца, и коментар в студиото от адвокат Николай Велков, сочен за „мозъка на Октопода”. Бизнес за милиони, пропуснати възможности, щети в огромни размери... и още – в ДИКOFF тази събота.

 

Жандармерията тръгна по селата, за да пази народа от самия себе си. Но това дали кражбите ще спрат, не интересува бай Минчо от село Памукчии – на него вече са му откраднали всичко. Когато въпросът е на живот и смърт, познатата история за ограбен от цигани възрастен човек вече не е толкова прозаична.

 

Емблематичната Ани Салич в студиото на емблематичния Сашо Диков. Искрен разговор за новото начало, което всички трябва да си подаряват от време на време. Двама водещи, едно предаване.

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис