25-годишна дама спря „Колелото на късмета“ на 1 000 000 лв.

Награди на обща стойност 115 000 лева бяха раздадени в предаването Национална лотария в събота в ефира на Нова.

В играта „На крачка от късмета“ за нов автомобил участваха Иванка Стоянова от село Марково, Стефани Йорданова от София и Василка Иванова от Червен бряг. На финала на играта 46-годишната Иванка реши да рискува с две крачки, отвори монета със своя лик и така стана притежател на автомобил от Национална лотария.

Един до друг пред сейфовете на Национална лотария застанаха Александър Байлов от Велинград и Светла Касаклиева от Доспат. Александър си тръгна първи от играта с 2000 лева, след като отвори два червени знака „Х“. 28-годишната Светла натрупа набързо в първи кръг 6000 лева, но във втори кръг отвори златен сейф със знак „Х“. Дамата реши да не рискува и си тръгна със спечелената до момента сума.

В надпреварата за Mega Jackpot-а на Национална лотария невероятен късмет имаше 25-годишната Николина Крумова от Дупница, която изтегли карта с най-голямо число - 49 в предварителната игра. Нейният късмет спря „Колелото на късмета“ на сектор 1 милион лева. Чаровната дама направи първата си грешка на петата сфера в играта, но рискува и продължи. След като натрупа печалба от 30 000 лева, тя реши да се откаже.

Вяра Атова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Пламена Гарева от Хасково. В студиото от водещия Захари Бахаров моментни печалби от билета “Лото +“ на стойност 10 000 лева получиха Йордан Котев от София и Динко Петков от село Българово, а с 5 000 лева си тръгна Венцислав Миленков от Благоевград. От билета „Сбъдни мечтите си“ зарадвани бяха Юлиян Димитров от София, който получи 5 000 лева и Васил Четинов от Пазарджик с печалба 10 000 лева.