Двете звездни двойки в играта спечелиха 20 000 лева в подкрепа на инициативата на Нова - Промяната

Общо 20 000 лева събраха двете звездни двойки във втория епизод от новия сезон на „Стани богат” в понеделник вечер по Нова. На стола на богатството първи седна журналистическият тандем Слави Ангелов и Валерия Велева, последвани от актьорите Китодар Тодоров и Силвестър Силвестров.

Китодар Тодоров и Силвестър Силвестров отговаряха на въпросите на Ники Кънчев с желязна логика и чувство за хумор, като на изпитание бяха подложени знанията им по химия, изобразително изкуство, футбол и гръцка митология. В името на благородната кауза и новата социално-отговорна инициатива на Нова – Промяната, те дори влязоха в „битка” с кучетата на Зевс, търсейки отговора на въпрос за 15 000 лева. За съжаление, на двамата не им достигна самоувереност и се отказаха на въпроса за 20 000 лева - „На коя кралица е трябвало да бъден кръстен лайнерът Куин Мери, вместо на съпругата на Джордж V?”, макар че извън играта маркираха верния отговор - „Виктория”. Тяхната игра обаче ще остане в спомените на зрителите с позитивното им излъчване и непрестанните шеги, които двамата си разменяха с Ники Кънчев.

Другата двойка в „Стани богат” в понеделник вечер бяха журналистите Слави Ангелов и Валерия Велева. Сериозно изпитание за тях беше въпрос за 10 000 лева за Кастро, Мусолини и Чаплин - след като маркираха грешен отговор и паднаха на сумата 3000 лева, Валерия Велева обяви, че към тях ще добави лични 2000 лева, тъй като отговорността е нейна. Така и втората двойка в играта добави 5000 лева, като общата сума от втория епизод е 20 000 лева.

Кои ще са следващите професионалисти, които ще играят в подкрепа на инициативата на Нова Промяната, зрителите ще видят следващия понеделник, 24 февруари. Дотогава можете да гледате епизодите на „Стани богат” в NovaPlay.