Два часа с водещата Мирослава Иванова и най-актуалните новини, лица и събития

Два часа повече новини, публицистика и най-актуалните лица и събития – по този начин ще се събуждат зрителите на Нова от тази събота, 22 февруари, когато „Събуди се” ще бъде с нов час на излъчване – от 7 до 9 часа.

 

Промените обаче не свършат дотук – новият час ще бъде придружен и от още по-силен публицистичен облик – краят на седмицата е време не само за оценка и равносметка, но и за различния поглед към събитията. В ефира на Нова още по-сериозно ще присъстват темите от социалните мрежи.

 

Най-новата рубрика „Faceтук” ще следва най-горещите дискусии, най-критичните статуси, най-драматичните изповеди. Зрителите ще виждат техните автори в студиото на „Събуди се”. Истории на ръба на възможното, съдби, които изглеждат нереални, но всъщност са, ще станат запазена марка на предаването. Новото начало за съботно-неделния блок започва и с нов дом – студиото на „Здравей, България” ще посрещне екипа на предаването, отговаряйки изцяло на амбицията на Нова да инвестира и да наложи 7-дневен сутрешен блок в родния ефир. 

 

Накрая, но не на последно място – домакин на съботно-неделното публицистично събуждане ще бъде водещата Мирослава Иванова, поставила началото на „Събуди се” и утвърдила се като изключително опитен водещ. „Моята цел винаги е била да показваме хората с послания, будните личности. „Събуди се” ще бъде тяхното място. Зрителите ще могат да следят най-важните и актуални теми с екипа на Нова всеки един ден от седмицата”, обещава тя.

 

„Събуди се” – от 22 февруари, 7.00 – 9.00 ч. по Нова