Това сочат резултатите от анкетата на NovaNews.bg

98.31% от потребителите на NovaNews.bg, взели участие в анкетата "Трябва ли политиците да отговарят на въпроси за имуществото си?”, са отговорили положително. Едва 1,69% са на мнение, че те трябва да го направят, само ако желаят.

 

Въпросът дойде като естествено продължение на темата за имотите на политиците, която отново излезе на дневен ред. Този път в спор за имоти и откъде са парите за тях влязоха Николай Бареков и Бойко Борисов.

 

Припомняме, че в интернет бе разпространена снимка на луксозна вила на ул. "Лешникова гора” в квартал "Драгалевци”, в която Бареков не отрече, че живее под наем, който възлиза на 1000 евро на месец

"Аз си покривам наема с лични средства. За разлика от палата на Бойко Борисов в квартал "Бояна”, който се намира до дома на оръжейния бос Николай Гигов, си плащам от личния джоб наема на къщата, която обитавам от няколко месеца”, заяви Бареков.

 

Тази сутрин журналистът Сашо Диков коментира в студиото на "Здравей, България”, че очевидно Николай Бареков е хванат "по бели гащи”.

 

В новата ни анкета ви питаме "Ще се присъедини ли Крим към Руската федерация”. Очакваме вашите отговори!