Четирима елитни полицаи се превърнаха в пушечно месо в неадекватна акция, пише в. "Сега"

"Убиецът от Лясковец – опасна луд от 2012 г." е водещото заглавие на в. „24 часа”. Преди 2 г. МВР психолози установяват, че е непредсказуем. 
 
Темата присъства и на първата страница на в. „Сега”, който пише: „МВР жертва командоси в ювелирна операция срещу психичноболен. Четирима елитни полицаи се превърнаха в пушечно месо в неадекватна акция, одобрена лично от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров”. Според изданието, МВР е шокира обществото с неадекватна 5-часова акция и напълно погрешна тактика, каквото е мнението на експерти. Въпреки това ръководството на МВР не пое отговорност и не подаде оставка. И вътрешния министър Цветлин Йовчев, и главният секретар Светлозар Лазаров обявиха готовност да се оттеглят, ако това би помогнало, но не го направиха дори от куртоазия. 
 
Петко Петков от Лясковец превъртял след неуспешен гурбет, съобщава в. „Стандарт”. През 2011 г. той се връща от Германия без пукнат лев. „Надяваше се, че ще си оправи живота, а се върна напълно отчаян”, разказаха съседи, цитирани от изданието.
 

Информация и за другите актуални теми от пресата ще намерите в прегледа на печата в "Събуди се" във видеото.