Павел откри шоуто в „Като две капки вода” с изпълнение на Мик Джагър

В четвъртия лайв на „Като две капки вода“ всички участници демонстраха отлично настроение и подариха много незабравими емоции на всички зрители както пред малкия екран, така и в залата. 

 

Павел, който се върна към мъжките роли с изпълнението си на Мик Джагър „Satisfaction”, откри поредния епизод на най-забавното шоу за преобразявания в българския ефир. Забавен, усмихнат и изключително енергичен, той влезе в образа на рок легендата и нажежи емоциите в залата до последно.

 

След запомнящото се изпълнение, Зуека и Рачков излязоха с потури на сцената, като посъветваха Павел, че ако е облечен така, ще подобри значително танцовите си умения.

 

Веднага след него на сцената се появи Нети, която влезе в образа на обичаната българска певица Паша Христова. Изпълнението на „Една българска роза” разчувства журито и публиката, а Хилда заяви: „Беше брилянтно!”.

 

Прецедент в шоуто до момента се оказа изпълнението на Деян Донков. Неговото участие се излъчи на запис, тъй като той е на турне с трупата на Народния театър и спектакъла „Дон Жуан”. За да бъде честно оценяването, Деян получи правото само на един дубъл за заснемането на култовото гангста парче на 50 cent - P.I.M.P, а правото да гласува с 5 точки в края на предаването и да натисне „бутона на късмета” той отстъпи на Павел, защото все му се падат интересни задачи.

 

След гласуването на журито на първо място се нареди Стефания с безкомпромисното си изпълнение на Алис Купър и песента "Poison", но зрителите обърнаха класирането и определиха за победител на вечерта Къци с превъплъщението му в Слави Трифонов и изпълнението на хита „Нека ме боли“.

 

Това е втора победа за Къци, като този път своята награда от 1000 лв. той раздели между двама бълггарски учители, чиито ученици носят медали по математика и физика на страната ни.

 

Специалният гост на вечерта – Рут Колева призна, че се чувства много странно без татуировки, и че за първи път изпълнява песен с хореография на сцената. Тя влезе в образа на Пинк и изпълни нейния хит Try, който „оцвети“ сцената на „Като две капки вода“.