Не можеш да свършиш всичко, примири се най-сетне!

Колко пъти си затварял телефона на най-добрия си приятел, защото знаш, че ще говорите цели, представи си, 15 минути. Или си тръгвал от семеен празник, защото имаш работа. Или си пропускал покрай ушите си какво точно е нарисувал сина ти. Все едно той винаги ще е на 4 и ще се вълнува толкова от твоето мнение. Вместо да ги изживеем с цялата възможна отдаденост, неусетно, но някак охотно успяваме да пъхнем най-ценните неща между неотложните, които се оказва, че ни дърпат конците.

 

Постъпваме така с най-важните хора, защото вярваме, че те винаги ще ни разберат и ще се поставят на наше място. Както и с проектите, които обичаме; вместо да им се отдадем изцяло, ние се загубваме в лавината от работа, която така или иначе расте всеки ден. Такива сме дори към уж любимото хоби, което сигурно седи забравено в някой ъгъл. 

 

Време е да кажем на всички неотложни неща „Дотук сме“. 

 

И поне веднъж да започнем от важното. Както между другото са направили хората от видеото на Amstel Premium Pilsner към статията. Какви са резултатите – нека чуем от тях. Ние знаем само, че са страхотни. Защото са им посветили най-ценния дар, който можем да направим, този, който не можем да заменим с нищо друго. 

 

Има кой да ни напомни, че единствено времето, което влагаме в най-важните нещa и хора, е добре прекарано. Amstel Premium Pilsner изповядва тази философия не само като рекламна стратегия, но и като подход към продукта. Характерният му освежаващ и балансиран вкус е резултат от изключителното майсторство и внимание с което пивоварите го създават. Тайната е в това, че дават на бирата нужното време, за да получим ние идеалната глътка. 

 

Не само Amstel Premium Pilsner намира, че най-близките страдат от натоварения ни график. Даже да виждаш всеки ден някого, не означава да му отделяш необходимото време. По-важното е колко специални моменти сме споделили, такива, в които сме били отдадени с цялото си съзнание на този човек. Е, може би трябва да започнем така да оценяваме скъпоценните мигове. Нима близките не го заслужават?  

 

*Платена публикация