Всички артисти ще излязат на сцената на "High Summer 2014" с масивен лайв бенд зад гърба си

Хип-хоп парти ще разгорещи плажа на къмпинг "Градина" като част от "High Summer 2014". На 7 август поредицата от летни събития ще събере на една сцена Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хопа.

 

"High Summer 2014" продължава с изненадите и предизвикателствата и ще зарадва феновете с първото по рода си хип-хоп парти, на което всички артисти ще излязат на сцената с масивен лайв бенд зад гърба си. 

 

Зад момчетата от Ъпсурт отново ще застанат добре познатите вече Фингъра (кийборд), Паното (бас), Мишо (китара) и Марича (барабани), за да изсвирят както най-големите си хитове „3 в 1”, „Жената на шефа”, „Звездата” и „Колега”, така и последните сингли „Ослушай се” и „Бела жига”.

 

Първата инструментална хип-хоп група в България Bobo & The Gang ще се качат на сцената в пълния си състав и ще изпълнят любими парчета като „Пороци”, „Живея”, „Името ти” и други.

 

Силните музикални емоции на плажа на къмпинг "Градина" ще продължат и на следващата вечер, 8 август, с концерта на испанската звезда BEBE