Вулева изрече истини за някои от съквартирантите, маскирани като сценарий на собственото си предаване

Албена Вулева влезе в предаването със заявката за най-скандален образ, но в къщата ТВ водещата се оказа един примерен съквартирант. И макар вече 9 дни VIP Brother да се тресе от скандали и интриги, блондинката не е замесена в нито един от тях.

 

Тя обаче показа на какво е способна, изричайки истини за някои от съквартирантите, маскирани като сценарий на собственото си предаване "Сигнално жълто”.

 

Както често се случва с подигравките на Албена обаче, на финала от играчка става плачка. Тя стъпи на криво с думите си към джаз примата Камелия Тодорова.

 

"Кой я помни, това е преди 1000 години. Аудиторията вече е измряла, няма кой да я гледа. Заела е две легла и е отделила с един параван живите от мъртвите”, коментира Вулева. 

 

Какви сигнално жълти коментари направи Албена Вулева за "долния интригант” Евгени Минчев, "певицата от едно време” Йорданка Христова, "селянката от Пазарджик” Елена Кучкова, "немарливия” Влади Въргала, "модела с редки зъби” Мартин Тошков и "нереализираната” Ива Екимова – вижте във видеото.