Поредицата възкръсва на 7 октомври, от 22:00 ч

Как смъртоносните тайни групи са избирали своите цели, как са се обучавали и кое е това, което ги е правило най-опасните убийци на своето време ще разберем в „Черни операции от далечното минало” на 7 октомври, от 22:00 ч. по Viasat History.

 

Всеки един епизод от завладяващата поредица разказва за определена мисия. Изпълнени с напрежение истории като: как отрядът на смъртта на 47-те ронини самураи си е отмъстил за смъртта на своя водач и как ацтеките са изпращали своите воини–ягуари като специални отряди да залавят разузнавачите на техните врагове, ще ни отведат в света на реални конфликти от далечното минало.

 

Специално членство в „Тайните общества” ще получат зрителите на Viasat History от 13 октомври. В 22:00 ч. с премиерата в три епизода те ще станат свидетели на действия под прикритие, потайни мисии и древни ритуали. Д-р Мариан Фюсел е водачът в тази провокативна поредица, която ще разгадае най-известните в историята тайни общества и конспиративни теории.

 

Мистериите продължават през октомври с третия премиерен сезон на „Загадки в музея”. Всеки час от тази поредица отвежда зрителите на едно завладяващото, понякога шокиращо и разкриващо много тайни пътешествие в миналото на Америка. Сериалът обхваща широк спектър от въпроси, като проучва тъмните ъгълчета и скритите тайни на институции, посветени на различни популярни и забавни теми – невидими шпиони, хладнокръвни убийци, динозаври, паранормални явления, Стария Запад, Студената война и много други.

 

Познати истории, както и малко известни факти, които никога преди не са били разказвани по телевизията, проследете от 30 октомври, 23:00 ч.  

 

Още за продукциите на Viasat History можете да откриете на http://viasathistory.bg/, както и на Facebook страницата на канала.