Красавицата даде ексклузивно интервю за ноемврийския брой на EVA

„Не съм хамелеон. Не живея под прикритие. Не съжалявам за нищо“, признава пред EVA Ирена Милянкова.

 

Красавицата с тюркоазени очи, четири деца и повече от успешна кариера в моделския бизнес, е болезнено откровена в ексклузивното си интервю за ноемврийския брой.

 

Дали живее още с мъжа си, как е преживяла делото срещу него, вярно ли е, че е работила като продавачка и кои са били най-щастливите моменти от живота ѝ - отговори от първо лице само и единствено в списанието, което споделя истории от женското сърце. 

 

Шумът около името ѝ не спира. Българската топмоделка изгря на небосклона на нашите звезди. Съдбата ѝ е необичайна и много интересна. Моделската ѝ кариера започва в модна агенция „Визаж“, когато Ирена е едва на 13. От родния си Разград тя заминава да работи в Лондон, а после - в Тайван. 

 

„Сблъсквала съм се с такива неща и такива моменти, че благодаря на Господ, че ме е пазил”.
В много откровено интервю Ирена споделя за изкушенията в света на моделите, за сбъдването на мечтата си да бъде актриса, за съпруга си, за семейството си. На 28 години вече има четири деца, първото от които е родила на 15.

 

„Кърмих малката ми дъщеря три и половина години, а после малкия ми син още година и половина. Бременностите, ражданията и ранните етапи на майчинството са най-блажените периоди в живота ми... Тогава се чувствах най-пълноценна, най-смислена.” „ Моето семейство преживя много труден момент" - споделя Ирена по повод на скандала, свързан с името на съпруга ѝ Росен Чолов. „Бях известно време сама с децата, докато татко им бе задържан, но с подкрепата на всички около мен, успях да се справя. Но не искам да ми се налага да се справям сама отново. Не искам да бъда силна жена. Не вярвам, че една жена трябва да бъде силна.”

 

Историята на една смела жена, която не се страхува да живее открито с приятелката си и да има син със нея - Синтия Никсън, изиграла Миранда от "Сексът и градът", също е в ноемврийския брой.

 

EVA винаги държи под око талантливите жени като Сара Брайтман (с интервю в броя) и  хубавите мъже - с единия от тях тя вечеря в цех с кранове, а другия снима на "Графа", защото той е... Графа.

 

И още: 
-    за манията „Селфи“
-    пътуването на телевизионната водеща Нана в Маями. 
-    за живота на английско семейство университетски преподаватели по наказателно право и по финанси в българско село
- за спечелилия Европейска награда за литература Милен Русков и мнението му за цинизма, липсата на жени в книгите си и за най-важното за писането на една хубава книга.