Това показа вотът на съквартирантите в последните номинации в Къщата

 

До финала на VIP Brother 2014 остават по-малко от две седмици. Тази вечер се проведоха последните номинации в Къщата за този сезон. Big Brother обаче поднесе изненада на съквартирантите, като им съобщи, че този път те ще номинират по различен регламент.

 

Звездите трябваше да посочат съквартиранта, който на всяка цена трябва да спечели шоуто, както и този, който за нищо на света не трябва да стане победител. VIP-овете имаха право да посочат и собствените си имена както в позитивната, така и в негативната класация.

 

Така на полуфиналите на VIP Brother с най-много позитивни точки се оказаха Йорданка Христова и Wosh MC. В позитивния списък попаднаха още Ели Гигова и Кали. Като капитан на спечелилия отбор след номинационната игра в Къщата Кали имаше възможността да спаси от елиминации двама съквартиранти. Певицата избра това да бъдат Жени и Тачо и Елена Кучкова.

 

В борба за вота на публиката идния понеделник един срещу друг се изправят Албена Вулева, която е с най-негативен вот от минус 5 точки, Влади Въргала с минус 1 точка и нулите Наско Месечков, Иво Аръков и Камелия Воче.

 

Аргументите на съквартирантите за това кой трябва да спечели и кой не VIP Brother вижте във видеото.