Заради X Factor по-големият Пламен отказал роля във филм

По-големият брат от дуета Добреви в X Factor – Пламен, пял на една сцена с Мариана Попова. Една от най-известните поп изпълнителки, която този сезон беше и гост-ментор на Любо Киров в Къщите на съдиите, изпълнява песента „Чуй ме” заедно с таланта от шоуто, като чаровният добричлия повече от успешно се справил с частта на Орлин Горанов.   

 

Освен музикалния си талант, по-големият брат в дуета може да се похвали и със сериозен актьорски опит. Сред най-интересните превъплъщения на младия актьор се нарежда участието му в мюзикъл, където играе екзотичен танцьор. Заради X Factor той дори отказва роля във филм. Ако не беше участието му в шоуто, тази седмица Пламен щеше да се намира на снимачната площадка, където да изиграе нетипичната за него роля на лош герой.

 

Не по-малко актьорски талант притежава и по-малкият брат от дует Добреви – Иво, който има зад гърба си сериозен опит като аниматор. Освен множеството детски празници, на които е присъствал, Иво признава, че най-възрастното „дете“, което е забавлявал, е бил човек със 70-годишен юбилей. Един от успешните мини-проекти на Иво пък е създаването на забавачка на голф-игрище. „Така успях да съчетая двете ми хобита – голфът и гледането на деца“, коментира по-малкият от братята. Именно голфът е любимият спорт на Иво, а приятел на семейството е човекът, който го запалва по спорта.       

 

В утрешния концерт на X Factor двамата ще трябва да докажат, че са перфектен дует и в европейските и американски хитове. Темата на концерта утре ще бъде „Европа срещу Америка“, а талантите ще представят едни от най-хитовите парчета от стария континент и отвъд Океана.

 

Гледайте лайв концертите на X Factor – вторник 21:00 ч. и четвъртък от 22:00 ч. по Нова