В предаването ще видите Радосвет Радев, Константин Пенчев, Александър Методиев-Бат’ Сали, Миролюба Бенатова, Петя Буюклиева и Стажанта

Стажанта обикаля любимия си парламент за последно през 2014-та. Главните действащи лица от седмицата застават пред микрофона му или правят опити да го избегнат (често безуспешни). Пенсионна реформа, скандалът между Мая Манолова и Цецка Цачева, Делян Пеевски на работа. Всички са при Стажанта.

 

Петя Буюклиева след Биг Брадър. Добра реклама или огромен кошмар – какво беше за нея Къщата? Неподражаем разговор за музикалния бизнес, българските звезди и превратностите на съдбата.Омбудсманът слага точката на 2014-та в ДИКOFF. Каква беше отиващата си година и какво трябва да очакваме от следващата? Оптимист или песимист за бъдещето на България е защитникът на народа. Константин Пенчев в специален разговор.

 

Миролюба Бенатова представя: една нетипична история от Перник, през Пловдив до Лондон – докъде можеш да стигнеш със спомена за студ, глад и скъсани обувки. Разказ за успеха. Едно момче се връща в дома, където е израснало, за да подари обувки на сираците като него. Държавата според Радосвет Радев. Създателят и изпълнителен директор на „Дарик радио” за уроците на 2014-та, актуалните политически събития, семейството и предизвикателството да бъдем тук и сега.

 

Сашо Диков гостува на Бат‘Сали. Депутатът от ДПС отваря вратите на пищния си бароков дом за камерите на ДИКOFF. Разговор в махалата за това как се излиза от нея.