Зрителският вот изправи един срещу друг Мирян и Георги Бенчев, които по ирония пяха в дует вчера

 

След дългоочакваното завръщане на X Factor и снощния зрелищен концерт, последваха светкавични елиминации още тази вечер. Зрителският вот изправи един срещу друг Мирян и Георги Бенчев, които по ирония пяха в дует вчера.
 

В музикалната битка и двама избраха да се представят с български песни. Първи бе Мирян, който излезе на сцената с китара и изпя акустична версия на "Облаче, ле бяло". Бенчев, нестандартен както винаги, избра популярната за ъндърграунд средите песен "Обичам" на "The Pomorians", която се превърна в своеобразен химн на Поморие.

 

С три гласа подкрепа от страна на журито Георги Бенчев продължи в X Factor, а Мирян отпадна на крачка от финала.

 

"Харесвам това, че рушиш правилата и създаваш свой образ в това предаване“, беше коментарът на Саня, която застана зад мегастабилния Бенчев. Заки изтъкна приликите между двамата таланти, адмирирайки неподражаемия стил на всеки един от тях, но направи решаващ избор в полза на Георги.

 

"Искам да благодаря за предоставената възможност да бъда на тази сцена. Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото време. Неотдавна казах, че победата не е всичко за мен и искам и занапред да продължа да се занимавам с музика и да радвам хората”, каза преди да се раздели със сцената на Х Factor Мирян.