Кое е следващото ретро нещо, което ще се върне на мода през тази година? Този въпрос задава уебсайтът www.retromoda.bg

Кое е следващото ретро нещо, което ще се върне на мода през тази година? Този въпрос задава уебсайтът www.retromoda.bg

 

Всяка година наблюдаваме една интересна тенденция – разни предмети или модни трендове от миналото да се завръщат в ежедневието на съвременния човек.  

 

Винилите, веспата, „бабешките“ очила с дебели рамки, прическите, ретро звученето в музиката – една част от безбройните възродени винтидж тенденции. Просто има неща, които няма как да бъдат заменени, колкото и да са притискани от технологичната и културна еволюция на човечеството. 

 

Дали носталгията по миналите времена или неповторимостта на нещата от старото време ни карат да се връщаме към тях? Когато говорим за диктуване в модата, няма как всичко да е точно преценено. Едва ли някой преди сто години би предположил, че днес все още ще слушаме музика на винили. 

 

„Хипстърските“ вече предмети от историята ни придават едно незаменимо усещане за уют, което няма как да бъде излъчено от една технологична джаджа например. 

 

Ако смяташ, че си достатъчно компетентен в модните тенденции, на www.retromoda.bg можеш да предположиш кое ще бъде следващото голямо ретро нещо тази година, което ще възкръсне от миналото.

 

Платена публикация.