Участничките в експеримента “Женени оп пръв поглед” са 3 типа: артистичен, амбициозен и романтичен

В научния експеримент “Женени оп пръв поглед” участват три от най-разпространените женски типажи: артистичен, амбициозен и романтичен.

 

Светлана определя себе си като „артистична натура”. Това видимо личи в интериора на апартамента й, където повечето неща са ръчна изработка, правени от нея самата. Освен че се занимава с търговия на дамски стоки, Светлана работи и като инструктор по аеробика и таебо, отворена е към нови и различни неща, не се страхува да експериментира и затова е приела предизвикателството на “Женени от пръв поглед”. Другата причина е, че не обича да бъде сама и винаги е имала стабилна връзка и мъж около себе си. Ужасява се от самотата и от това да се прибере вечер в празна къща и да намери всичко точно така, както го е оставила, сякаш животът е спрял. Силно вярва в любовта и брака и разчита на експертите на предаването да й изберат съпруга, когото търси от дълго време.

 

Гергана е въплъщение на понятието „амбициозна дама с кариера”. На 30 години вече е регионален мениджър за България на голяма международна верига за дрехи. Свикнала е да бъде много заета и да поставя работата и ангажиментите си на първо място. Следващият приоритет в подреденото и напрегнато ежедневие на Гергана е спортът. Тренира абсолютно всеки ден в зала, а и в дома си има фитнес кът, където спортува вечер. Най-вероятно поради запълнения си график не успява да създаде стабилна и трайна връзка, както и заради факта, че често упражнява мениджърските си функции и върху мъжа до себе си. Въпреки това Гергана е сигурна, че иска да намери партньор в живота си, готова е да направи компромиси в рамките на допустимото, но не може да си представи да бъде с човек, който не е амбициозен и успял поне колкото нея. Ако има шанс да го срещне в “Женени от пръв поглед” ще се опита да направи така, че да създадат връзка и двамата да намерят повече свободно време, което да прекарват заедно.

 

Антония е „романтичката в групата”.  Не само мечтае за принца на бял кон, който да я отведе в приказния свят на любовта, но и твърдо вярва, че това е възможно и ще й се случи. Запазила е детската си невинност и очарователно позитивно и весело отношение към живота, въпреки че познава загубите и наскоро е останала без баща. Живее щастливо със семейството си – майка й и двете й сестри, които са семейни с деца. Антония обожава племенниците си и искрено се надява и тя да има свои деца скоро. Вярва в чистотата на връзката с мъжа до себе си, готова е да го направи много щастлив и да управлява с любов семейното гнездо. Работи в магазин за обзавеждане на баня и харесва работата си.  Вече има няколко разочарования в любовта и затова смята, че специалистите биха й помогнали да започне връзка с правилния за нея човек, пък дори ако трябва това да стане за първи път на собствената й сватба.

 

Кой от тримата кандидати с коя от трите булки ще се срещне пред олтара и дали мачмейкънгът ще бъде успешен предстои да разберем на 17-ти март от 21 часа по Нова.

 

Три непознати двойки ще си кажат „да” на 17 март по Нова. Всички, които искат да са на тяхно място дори за секунда, могат да се включат в кампанията на „Женени от пръв поглед” в The Mall, тази събота от 16 до 19 часа. Намерете младоженците и си направете снимка с тях. Почувствайте какво е да застанеш до непознат пред олтара, а за „най-харесваните” ще има награди.