Неочакван подарък изненада 29-годишната Ралица Димитрова

Неочакваният подарък от съдбата - 1 510 000 лева, изненада 29-годишната Ралица Димитрова от Ботевград, която от малка обичала да предизвиква късмета, хвърляйки монети във фонтаните. „Но такъв късмет не съм си представяла и в най-смелите ми фантазии”, коментира развълнувано тя при новината, че печели джакпота в играта „Лото 6 от 47” от 1 510 000 лева, включващи къща и спортна кола. Тя отправи и специално пожелание от ефира на Нова телевизия към феновете на Националната лотария: „Желая на всички много късмет, да участват и да печелят!”.

 

Ралица е най-новият милионер на България, който има изключителния шанс да промени напълно живота си и да сбъдне всичките си мечти. Как се спира на щастливата шестцифрена комбинация? Винаги маркира едни и същи числа. Нейната формула е лесна – това са любимите й числа и рождени дати на близките й. Щастливата комбинация Ралица попълва рано сутринта на 21 април 2015 г., на път за работа, минавайки през Lafka, където купува сутрешното си кафе и решава да опита късмета си в игрите на Национална лотария.

 

Така за по-малко от месец късметът на два пъти се усмихна на фен на „Лото 6 от 47”, a Националната лотария за пореден път доказа, че променя човешките съдби и превръща хората в милионери. Новината за втора шестица в играта дойде, по-малко от месец след като двамата късметлии - близнаците от с. Микрево, удариха големия джакпот от 1 920 000 лева, познавайки печелившите шест числа в тегленето от 24 март. С този прецедент, 2 шестици за по-малко от месец, размерът на раздадените печалби нарасна значително - 5 085 775 лева само за 31 дни.

 

Още по-внушителен е общият размер на сумите, спечелени в Националната лотария. 59 314 615 лева са раздадените печалби от началото на годината, като само за последните 31 дни сумата възлиза на 21 223 799 лева. Любопитни са числата на раздадените печалби средно за 1 ден - 684 639 лева, изчислени на база печалбите през последните 31 дни.

 

Джакпотът на „Лото 6 от 47” вече е презареден с чисто нов милион, включващ къща и спортна кола, и още днес може да бъде спечелен.

 

Лото игрите на Национална лотария - „Лото 6 от 47”, „Лото Спорт”, „Лото 2”, „Лото 3” и „Лото 4” може да играете в търговска верига Lafka, в избрани бензиностанции на Петрол и Шел, избрани каси на EasyPay и FastPay, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.