Какво работят и колко печелят народните ни избраници?

 

 

Стажантски одит. Какво работят и колко печелят народните ни избраници? Тази неделя Стажанта се среща с милионерите в българския парламент. За политическата импотентност и властта като афродизиак.

 

Преди или след `89-та? Два дни след Деня на труда човекът с тъмно червена кръв Костадин Чакъров за партийните легенди, времето преди 89-та и за манифестацията на живота.  

 

Деляна Маринова-Джуджи зад кулисите на „Като две капки вода“. Колко е важно да пееш на ум и да се смееш на глас? От сцената на шоуто една бивша секретарка ще разкаже за фалшивото пеене и великите образи.

 

Последен танц! Три момичета със срок на годност... три години. На прощаване: Вики, Ками, Пепи, продуцентът Джуди Халваджиян и водещият Сашо Диков. В очаквано добра комбинация и с много адреналин в кръвта. 

 

Бизнес на световно ниво в... Самоков! Клуб “Богати българи” представя инж. Петър Георгиев. Как бившият Радиозавод в града на картофите завладя световните пазари? Една по-различна история. 

 

Голям Дервент, община Елхово. Гранична зона. Всъщност Ничия земя. Разграденият двор, наречен България, съвпада с границите на семейната къща на баба Ангела и дядо Вангел - първите европейци, които виждат бежанците от Близия изток. Добре дошли в Европа! 

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис