Мария Илиева изненада феновете с дует с East 17 на наградите на БГ Радио

Безспорният хит на 2014 година „Видимо доволни” на Криско и Мария Илиева извоюва поредното си признание – БГ песен на Годишните музикални награди на БГ Радио. Мария благодари на феновете за признанието, а на Криско като автор на песента и BASHMOTION – режисьор на видеото, за огромното удоволствие от съвместната им работа.

По време на церемонията в събота Мария Илиева изненада феновете, като се присъедини към специалните гости на вечерта – East 17 за общо изпълнение. Легендарната If You Ever зазвуча по нов и различен начин пред над 20-те хиляди души, събрали се пред грандиозната сцена в Благоевград. Самата Мария признава, че е голям фен на английската група и за нея е чест да пее с тях една от любимите ѝ техни песни.

Дебют на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио направи новият артист на Стерео стая, младата певица Александра Борисова – Sunny. Тя закри церемонията с вълнуващо изпълнение на „Притури се планината”. В нов аранжимент под акомпанимент на Теодосий Спасов и Георги Янев българската народна песен безспорно беше кулминацията на вечерта.

Малко след края на церемонията Мария Илиева направи онлайн премиера на видеото към най-новия си сингъл „Така да е” в дует с Атанас Колев. За по-малко от 12 часа песента направи над 16,000 гледания и се изкачи на първо място в класацията на Vbox7 за българска музика. Режисьор на видеото е Николай Нанков, а автори на музика, текст и аранжимент са двамата изпълнители и Dexter. Клипът на „Така да е” може да видите във видеото към статията.