В ефира на KinoNova тази вечер от 21.00 ч. киноманите могат да гледат филма- фаворит в кампанията

В кампанията „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица първото място в сърцето на киноманите си оспорват приключенският екшън „Робин Худ” с участието на  Ръсел Кроу и Кейт Бланшет, драмата „Злокобен остров” с Леонардо Ди Каприо и Мишел Уилямс, както и фантастичният екшън „Ядрото” с Аарън Екхарт и Хилари Суонк.

 

Highslide JS
 

Това са трите ленти, събрали най-много от гласовете на публиката в първата седмица на „Великият понеделник”, а категоричния фаворит на седмицата киноманите могат да гледат тази вечер от 21.00 ч. по KinoNova. 

 

Highslide JS
 

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с трети сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж. Още информация ще откриете на официалната Facebook страница на KinoNova.

 

Кой ще бъде победителят в първата седмица от новия сезон на „Великият понеделник” ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по KinoNova.